Τα Βασικά για την κατασκευη στα Έπιπλα Κουζίνας:
Ντουλάπια: Η ραχοκοκαλιά της αποθήκευσης στην κουζίνα, προσφέροντας χώρο για πιάτα, τρόφιμα, συσκευές και σκεύη. Διατίθενται σε ντουλάπια βάσης (που στηρίζονται στο πάτωμα) και σε κρεμαστά ντουλάπια τοίχου.
Πάγκοι: Επίπεδες επιφάνειες εργασίας απαραίτητες για την προετοιμασία, το μαγείρεμα και το σερβίρισμα του φαγητού. Δημοφιλή υλικά είναι το corian, ο γρανίτης, ο χαλαζίας, ο βακελιτης και ο ξύλινος πάγκος μασιφ.
Νεροχύτης: Για το πλύσιμο των πιάτων, το ξέπλυμα των υλικών και τις γενικές ανάγκες σε νερό.
Βρύση: Ελέγχει τη ροή του νερού στο νεροχύτη. Ψάξτε για στυλ και εμφανιση που ταιριάζουν στην κουζίνα σας.
Συσκευές:
Ψυγείο: Διατηρεί τα τρόφιμα και τα ποτά κρύα, απαραίτητο για την ασφαλή αποθήκευση τροφίμων.
Φούρνος/Εστία: Χρησιμοποιείται για το μαγείρεμα του φαγητού. Μπορεί να είναι μια συνδυασμένη μονάδα ή ξεχωριστή εστία και φούρνος σε στήλη.
Πλυντήριο πιάτων: Αν και δεν είναι απαραίτητο, εξοικονομεί χρόνο και κόπο στο πλύσιμο των πιάτων.
Προσθήκες:
Νησίδα κουζίνας: Μια αυτόνομη μονάδα που προσφέρει επιπλέον χώρο πάγκου, αποθήκευση και σε ορισμένες περιπτώσεις, καθίσματα και παγκος φαγητου τραπεζι.
Τραπέζι κουζίνας: Παρέχει μια καθορισμένη περιοχή για φαγητό και μπορεί να διπλασιαστεί ως χώρος προετοιμασίας όταν χρειάζεται.
Καρέκλες κουζίνας: Καθίσματα για το τραπέζι ή το νησάκι.
Τροφοθήκη Μπακαλης: Χώρος αποθήκευσης για μη τα τρόφιμα. Μπορεί να είναι ένα ντουλάπι, ή μια ντουλάπα.